PILLANGÓ HATÁS VAGY PAPILLON EFFEKTUS?

 

Megtudhatjátok, hogy a Papillon Ékszer, mint márkanév és ennek logója HOGYAN jött létre és MI a jelentése, mint szimbólum.

A „Papillon” kifejezés a nevem összevonásából és néminemű módosításából jött össze (Pap Ilona). Szóval ezt tulajdonképpen egy én-márka, ami a nevemből fakad. De erre épülve és ezt meghaladva, tudjátok, hogy milyen jelentősége van??? Mert van ám smile hangulatjel! A PAPILLON, franciául PILLANGÓT jelent és tudjátok, hogy a lepkének milyen jelentése van?

Ógörögül pszükhé, mely LELKET jelent, a LÉLEK FEJLŐDÉSÉT, a halálból fakadó ÚJ ÉLETET jelképezi. A pillangó olyan megfoghatatlan, törékeny és rebbenő, mint maga a lélek.
A pillangó a metamorfózis szimbóluma, azaz átváltozást jelenti. Képes a folyamatos, lekülönbözőbb féle MEGÚJULÁSra, átváltozásra, úgy, hogy közben minden alkalommal EGYEDI tud lenni. A lepke a SZABADSÁGOT is jelképezi, a szabad lelket. A japánoknál a VÁLTOZÉKONYSÁGOT jelenti, a kínaiaknál a HALHATATLANSÁGOT. Ha mindezeket a jelentéseket végig gondoljuk, akkor ez nem is olyan rossz az ékszereim szempontjából (sem) ?!

Ha megjelenik az életedbe a PAPILLON smile hangulatjel, akkor az a benned lévő erőforrásra és az előtted álló következő fejlődési szintre hívja fel a figyelmet. Tehát a BENNED lévő ERŐFORRÁSOKRA támaszkodva INSPIRÁLJA A FEJLŐDÉSED, A MEGÚJULÁSOD.

ENGEDD BE Te is a pillangót az életedbe!

A logóm is, ha jól megnézitek egy pillangót szimbolizál, amit férjem tervezett és rajzolt meg. Mondjuk ennél a képnél picit takarásban van, de átsejlik smile hangulatjel!

ÉRDEKESSÉGNEK, még nézzük meg azt is, hogy mit jelent a PILLANGÓ HATÁS! Gondolom már hallottatok róla és tapasztaltátok már egyszer-kétszer. Nézzük meg röviden, a teljesség igénye nélkül!
A wikipédia szerint: „...dinamikus rendszerben a kezdeti feltételek apró változásai véletlenszerű folyamatok pozitív visszacsatolásai révén nagymértékben megváltoztathatják a rendszer hosszútávú működését.” Leegyszerűsítve, apró kis változtatás nagy változást tud előidézni.
Tehát az apró változtatások hosszútávon nagy változásokat tudnak előidézni egy rendszerben, ami aztán visszahat az egészre. Hatás és visszahatás. 


Nézzük meg ezt egy kicsit átalakítva, PAPILLONOSAN :-)smile hangulatje! 

Itt a rendszer legyen az EMBER, a NŐ, TE! No és, ha egy picit változtatunk, mondjuk a külsődön, a megjelenéseden, felveszel egy általad szeretett ékszert – tegyük fel, hogy PAPILLON ÉKSZERT – és ez önmagában egy apró, icipici változtatás és mégis nagy VÁLTOZÁST idéz elő BENNED, mert mondjuk, jól érzed magad benne, magabiztosabban jársz benne, nőiesebbnek érzed magad és elkezdesz máshogyan viselkedni ezt mások is észreveszik mellékesen és még sorolhatnánk a sort, de a lényeg, hogy hosszútávon VÁLTOZOL - itt most előnyödre 

smile hangulatjel - és mindezt egy apró kis finci Papillon Ékszer szárnycsapásából kiindulva. Egy apró KIS KÜLSŐ változtatás, milyen NAGY BELSŐ változást tud előidézni.

Nohát ezek az egybeesések???! Érdekes, nem smile hangulatjel? Akár hívhatjuk ezt PAPILLON HATÁSNAK, PAPILLON EFFEKTUSNAK smile hangulatjel

https://www.mediaklikk.hu/video/csalad-barat-2017-04-06-i-adas/