Papillon Parfüm

Sziasztok! TITKOS TERV - ÚJDONSÁG

Lassan 3 hónapja, hogy kitaláltam, hogy elkészítem a PAPILLON ÉKSZER SAJÁT, EGYEDI ILLATÁT, egy SAJÁT PARFÜMÖT - amit itt még nem is osztottam meg Veletek csak a Facebookon. Így ideje, hogy itt is tudjatok róla, hogy a kísérletezés folyik és ősz közepén várható, hogy bemutatom Nektek egy Papillon ÉkszerMustra keretében, aminek az időpontját később egyeztetjük majd. 

De, hogy hogyan lehet majd hozzájutni?

A Papillon Parfümből egy fiolányi/ampullányi kóstolót kaphatnak ajándékba a "kiváltságos" vásárlók (pl. min. 3 darabos kollekció után, bizonyos visszatérő vásárlók, bizonyos alkalmak, stb.). Amint megszületik a Papillon Parfüm, akkor onnantól a megrendelt ékszerek csomagolásai, jellegzetes Papillon illattal kelnek szárnyra gazdáikhoz. 

Ami fontos, hogy TERMÉSZETES ÖSSZETEVŐKBŐL fogom készíteni, így nemcsak finom lesz, hanem az illóolajok pozitív hatásait is érezhetitek majd magatokon.

Nagyon izgatott vagyok, a kísérletezés jelenleg is zajlik az illatokkal és azok kombinációival, ahol azt érzem, hogy MEGVAN, akkor onnantól kezdve életbe lép és érzékeket bizserget :-)!

JA!!!! Az illatok annyira hatalmukba kerítettek, hogy ÚJABB ÖTLETET követeltek ki maguknak, de azt még megtartom magamnak, nehogy  valaki lenyúlja :-) :-).

Csak figyeljetek és kövessetek a facebookon is!

 

 

https://www.mediaklikk.hu/video/csalad-barat-2017-04-06-i-adas/