II. Papillon ÉkszerMustra

FIGYELEM - FIGYELEM!
MOST PÉNTEKEN (nov. 11) PAPILLON ÉKSZERMUSTRA A MARÓDI CUKRÁSZDÁBAN 17-19 óra között a Jászai Mari tér 3-as szám alatt, a galérián egy külön teremben.

Ez egy lehetőség egy olyan személyes találkozóra, ami abban több, mint egy vásár, hogy VAN IDŐ és TÉR a hosszabb beszélgetésekre, sütizésre, teázásra, kávézásra, történetmesélésre, eszmecserére, nevetésre, ismerkedésre.
Persze emellett arra is, hogy Papillon ékszereket nézzetek, fogdossatok, próbáljatok és akár beszerezzétek magatoknak azt, amelyik nagyon megszólít benneteket.

SŐT, itt akár itt még ötleteket is kaphatsz a KARÁCSONYI AJÁNDÉKOKAT illetően, amennyiben valami egyedi, tartalmas és szép ajándékot szeretnél venni szerettednek vagy magadnak. Ha bizonytalan vagy, akkor át is tudjuk beszélni a különböző szempontokat, amik személyesen segítenek Neked, hogy kiválaszd a legjobbat :-). De viszek PAPILLON ÉKSZER AJÁNDÉK KÁRTYÁT is, ha a döntés szabadságát rá akarod bízni a Szerettedre

Nem zárom ki, hogy ajándékok is lesznek és azt sem, hogy illatokban is lesznek élményeitek, tehát nem csak színek és ízek lesznek :-)!.
Sőt, aki jön, azt BEAVATOM az egyik TITKOMBA is :-).

SZERETETTEL AJÁNLOM NEKTEK EZT A SZÍNES - ÉRZÉKI TALÁLKOZÓT :-)!

https://www.mediaklikk.hu/video/csalad-barat-2017-04-06-i-adas/