EGYEDI ÉKSZER - EGYEDI ILLAT

Újdonság, hogy a Papillon Ékszer bővülni fog SAJÁT KÉSZÍTÉSŰ NATÚR KOZMETIKUMOKKAL, így az egyes egyedi ékszerekhez készülnek egyedi illatok. EGYEDI ÉKSZER EGYEDI ILLATTAL, azaz a hozzátartozó illatot képviselő kozmetikum fajtával (pl. krém, parfüm, sampon, szappan, ajakrúzs, tusfürdő, stb.), melynek csak a kreativitásom, és a fantáziám szab határt :-). Ennek az útnak az elején tartok még, folyamatos kíváncsisággal tanulom....

FONTOS, hogy az általm készített natúrkozmetikumok csakhogynem 100%-ban növényi alapanyagokból készülnek, kivéve a méhviaszt és a kecsketejport. Minden egyes kozmetikumot tesztelek magamon, és a főbb összetevőket feltüntetem, és az aktuális tudásomhoz mérten tanácsot is adok az adott bőrtípusra vagy problémára vonatkozóan.

FONTOS MÉG, hogy a kozmetikumaimat  MÁS MÓDON lehet beszerezni, mint az ékszereimet. Azaz, azokat nem eladásra készítem, hanem bizonyos ékszerekhez AJÁNDÉKBA adom.

Események naptára

KARÁCSONYI VÁSÁR

2015. dec. 4-5-6, ismét vásározik a Papillon Ékszer az Iparművészeti Múzeumban, de ez lesz az első KARÁCSONYI VÁSÁRA.  Ha eljössz, akkor személyesen és tallkozhatunk így lehetőséged lesz az ékszereimet megnézni, felpróbálni, megtapogatni, megszagolgatni. Keressétek a Papillon Ékszer standot, a...
Teljes cikk

Papillon Adventi Ajándékhullám

Papillon Adventi Ajándékhullám 4 héten keresztül, immárom második alkalommal kerül "megrendezésre". Különleges ajándékok, különleges feladatokkal. Részletek a facebookos oldalamon :-)!
Teljes cikk

https://www.mediaklikk.hu/video/csalad-barat-2017-04-06-i-adas/