FOLYTONOSSÁG NYAKÉK

 

"FOLYTONOSSÁG" NYAKÉK"

 
A szív alakú záródásáról még nem is beszéltem, ami mindennek a nyitja ! Ahol záródik a nyakék, ott nyílik is...

Szóval ez most nagyon tudatos volt és nem csak az esztétikai szempont alapján választottam, hanem mondanivaló szempontjából. De mint tudjátok az én ékszereim nem "csupán" esztétikai jelleggel bírnak. Azaz mindig társítok hozzá valami mélyebb tartalmat, bízva abban, hogy ez elindít Bennetek valamit belül.

Nos, a "FOLYTONOSSÁG" nyakék záródása, nem véletlen szív alakú. Nem azért, mert csak ez volt éppen és nem is csupán, azért mert ezzel design-os. Hanem, mert JELENTÉSE VAN! 
Ebben a nyakékben összekapcsolódik az ÚT PORA az ELEGÁNS, SZOLID CSILLOGÁSSAL. A megtett út, a múlt - és nem csak a személyes, hanem a kollektív - és a jelen elidegeníthetetlenek egymástól. 
Azaz a szépség a mélységgel, a felszín a gyökerekkel, a jelen a múlttal. Feltételezi azt, abból táplálkozik és optimális esetben csillogóssá, széppé és szerethetővé tehető. 
Az emlékek, az emlékezés fontossága, ami nélkülözhetetlen a testi-lelki EGÉSZség fenntartásához. Ha jót kaptunk, akkor bátran támaszkodjunk rá, ha meg nem éppen így volt, akkor alakítsuk kreatív erővé. 


Az emlékek, élmények, tapasztalatok átadományozódnak. Fogadjuk hát, alakítsunk rajta, ha kell, formáljuk és aztán adjuk tovább. A múlt így kötődik össze a jelennel és a jövővel, nemcsak egy emberöltőn belül, hanem azon is túl, átívelve - folytonosság van. És, jó, ha a jelen kibékül a múlttal, jó az emlékezés, mert akkortól lehet igazán látni, hogy miből kell jönni és merre kell tartani. Ezt a KIBÉKÉLÉST, KAPCSOLÓDÁST, FOLYTONOS KAPCSOLATOT, HÁLÁT jeleníti meg a szíves záródás, mely mindennek a nyitja ❤️

Történet és kép még: https://www.facebook.com/papillonekszer/photos/pcb.1743826815740390/1743790339077371/?type=3&theater

 

https://www.mediaklikk.hu/video/csalad-barat-2017-04-06-i-adas/