Mi a célja a weboldalamnak és a blogomnak?

SZERETETTEL és ÖRÖMMEL köszöntelek Téged a Papillon Ékszer hivatalos blogján :-)! 

Íme, az ELSŐ hivatalos blogbejegyzés :-)! Olvassátok kíváncsian és legyetek nyitottak a folytatásra, mert garantálom, hogy hogy sok izgalmas témába beleütjük az orrunkat.

A Papillon Ékszer legelső  és eddig - a mai nappal bezáróan - egyetlen oldala a facebookon működik, bár még az is csak 1,5 éves, de sok szép ékszerrel, kapcsolattal, és közös beszélgetésekkel, ötletelésekkel és játékokkal, írásokkal a háta mögött. Azonban már idejét éreztem annak, hogy legyen egy saját weboldala és blogja az ékszereimnek, amit már Ti is többen jeleztetek. Ennek hatására született meg ez az oldal :-)! A weboldal, illetve a hozzátartozó blog célja, hogy  rendszerezze ékszerimet, írásaimat, így jobban követhető és átlátható a tevékenységem és jobban visszakereshetőek alkotásaim. 

Célja a weboldalamnak és a blogomnak még:

- Egyrészről az, hogy az ékszereimmel együtt ÉRZÉKENYÍTSEM A NŐKET A NŐISÉG témája iránt, hogy a KÜLSŐSÉGEK mellett a BELSŐ ÉRTÉKEKRE IS felhívjam a figyelmet. Tehát az ékszereim esztétikus-lélekkel rendelkező tárgyak, amelyeket segéd eszközként is szolgálnak a, mely kiemeli a nő szépségét, megerősíti kívülről, mely így pozitívan hat a belsőre és segíti a nőt kívülről emlékeztetni belső gazdag világára, titkaira, vágyaira, belső különböző énrészeire, szerepeire az anyától a dolgozónőn keresztül a végzetasszonyára épp úgy, mint a belső játékos gyerek énére is felhúzhatja kedve, hangulata és szabadsága szerint a megfelelő színű és formájú ékszert, úgy, mint a színész a megfelelő színházi jelmezét. 

- Másrészről az ékszereken túl, illetve mellett, az a célom ezzel a weboldallal és bloggal, hogy egy-olyan HÚS-VÉR OLDAL felület jöjjön létre, ami SZEMÉLYES HANGVÉTELŰ, EMBERI és lehetőség van a PÁRBESZÉDEK kialakulására. Ahol azonos érdeklődésű nők, különböző élettapasztalatokkal a hátuk mögött eszmét cserélhetnek olyan dolgokban, amik éppen felszínre kerülnek. 

KÖSZÖNÖM, HOGY VELEM VAGYTOK :-)!

https://www.mediaklikk.hu/video/csalad-barat-2017-04-06-i-adas/