"AZ ÚT ÍZE" fülönfüggő története

 

"AZ ÚT ÍZE" fülönfüggő

Akkor jöjjön mára egy olyan darab, amit két erő mozgat egyszerre, néha egymásnak feszülve néha egymást kísérve. Egy olyan ásványfülbevaló, ami mellett már majdnem elmennek, de aztán MÉGIS MEGÁLL A TEKINTET és megfordul a fej és követ tekintetével, amíg csak el nem tűnsz a távolba, de befészkeled magad a másik fejébe, aki próbál megfejteni..., hogy sikerül-e neki megfejteni azt nem tudom, de a viselőjét, Téged ez cseppet sem foglalkoztat, Te csak bátran, szabadon hordod, ahogyan éppen jól esik neked.

AZOKNAK A NŐKNEK, AKIK VÁLLALJÁK, HOGY ELINDULJANAK AZ ÚTJUKON, ÉS MEGTALÁLJÁK ÖNMAGUKAT. Akik készen állnak, hogy értékeljék BELSŐ ÉRTÉKEIKET és mindezt természetesen teszik, nem kérkedve és nem is harsányan, erre nincs szükségük. Azoknak, akik ha akarnak tudnak alkalmazkodni, besimulni, de ha akarnak, akkor kitűnnek és ragyognak :-).

NEKED AJÁNLOM, amennyiben EL AKARSZ INDULNI az UTADON, még akkor is ha kétségeid vannak és félsz, ha éppen gyenge és sérülékeny vagy, akkor is amikor naiv és romantikus és akkor is, amikor erős, határozott és törekvő és csillogó. 
A romantikus virágszirom formájú tigrisszemek a benned lévő értékeket szimbolizálják, amelyeket elindulva az utadon, egyre inkább felvállalsz és így láthatóbb lesz magad és a külvilág számára is. És ehhez az úthoz sok erő, kitartás, folytonosság és elköteleződés, alázat szükséges (láncrész), amiben azt is felvállalod, ha nem értesz egyet és akár nyers vagy. A fülbevaló végén az egy-egy csepp csiszolt üveggyöngy hangsúlyozza csillogásod, megismételhetetlenséged és felejthetetlenséged.


Ebben a darabban benne van a MÉZ és a KARAMELLA, az ÚT ÍZE, az édes, selymes, simogató, szétáramló és a kesernyés, fanyar, összehúzó jelleg is, ami együtt elvarázsol ....

A fülihez ezt a számot küldöm:https://www.youtube.com/watch?v=3TrSMaOZm3Y

FIGYELEM!!!! Jövő hétfőtől a HETI PENNA is visszatér a nyárból :-). Várjátok???

https://www.mediaklikk.hu/video/csalad-barat-2017-04-06-i-adas/