AJÁNDÉKBA Papillon Ékszer Kártyát!

Közeleg az alkalom, az ünnepetek és Te még nem tudod, hogy mit is ajándékozz szerettednek? Vagy esetleg Önmagadnak? 

A MEGOLDÁS ITT VAN :-)! Íme:

     

Kedves Ajándékozó! 
Szeretnéd meglepni szerettedet valami különleges szép ékszerrel, de nem vagy biztos benne, hogy melyik lenne számára a legjobb, legtetszetősebb, akkor pont erre az esetre tudom AJÁNLANI a 3 különböző árkategóriájú PAPILLON ÉKSZER KÁRTYÁT (4.000 Ft, 8.000 Ft és 12.000 Ft értékben), amit 3 hónapon belül lehet felhasználni.

Abban az esetben is kiváló ötlet lehet a Papillon Ékszer Kártya, mikor Téged kérdeznek a szülinapod közeledtével hogy mit szeretnél kapni ajándékba.
Bár direktebb ha magad kiválasztod a fényképalbumból a kiszemeltet és egyből azt kéred. Viszont előfordulhat hogy az már nincs meg és ilyenkor ez a megoldás lehet a legjobb. 

Ha biztos vagy a dolgodban és már egy konkrét ékszert néztél ki szerettednek, mondván hogy ez nagyon "Ő" nagyon neki való és a végén kiderül hogy mégsem akkor sincs mitől tartani. 
Több lehetőség van! Az egyik, hogy visszakerül az ékszer és a teljes ára visszafizetésre kerül. De ennél kreatívabb megoldás, hogy választhat szeretted magának egy másik ékszert vagy az ékszer árának függvényében beválthatja Papillon Ékszer Kártyára - ami 3 hónapig érvényes - és az esetlegesen fennmaradó összeget visszakapja. 

Milyen alkalommal ajándékozol?
Bármikor amikor úgy érzed, hogy valamilyen formában ki akarod fejezni hogy a másik FONTOS! Van olyan is, amikor "csak" önmagad számára szeretnéd kifejezni, hogy fontos vagy magadnak... és néha van, hogy ezt kézzelfoghatóan is ki akarod fejezni. 
Az ajándékozás vágya a szívedben születik meg és kifejeződhet egy kedves érintésben, mosolyban, ölelésben biztató szavakban és kifejeződhet kézzelfogható dolgokban is, tárgyiasabb formában. Akár olyan esztétikus tárgyi, lelki-szellemi alkotásban mint egy Papillon Ékszer, ami HÍDként köti össze belső és külső szépségedet.

Lehet születésnap, névnap, karácsony, húsvét, nőnap Valentin nap, esküvő, ballagás, anyák napja, évfordulók, ezüst és aranylakodalmak és bármilyen más alkalmak, amikor számodra VALAKI FONTOS vagy valamilyen FONTOS ESEMÉNY történt!

 

 

 

https://www.mediaklikk.hu/video/csalad-barat-2017-04-06-i-adas/