2015-ös ÉVÖSSZEGZŐ

ÉVÖSSZEGZŐ PAPILLON MÓDRA – 2015. december 31.

Számomra ez az év a MEGVALÓSÍTÁS éve volt, nemcsak szakmai-hivatásbeli szinten, nemcsak a szenvedélyes hobbiszinten, de egyaránt magánéletben is. Nehéz, akadályokkal és eseményekben zsúfolt és egyben termékeny év is volt. A nehéz alatt ne csak negatív dolgokat gondoljatok, hanem inkább kreativitást kikényszerítő kihívásokat! Mondhatom, hogy ezeket az akadályokat sikerült meglépni, sokat erősödtem általuk. Talán még nem is volt ilyen megterhelő évem, legalábbis olyan értelemben, hogy az élet minden területén, illetve minden lehetséges szerepemben változások álltak be és szerencsére kedvező megoldások születtek smile hangulatjel! Azt hiszem, hogy a kedvező megoldásokhoz a kreatív küzdelmem által jutottam, amik színes, élénk, erővel teli alkotásaimban is megmutatkoztak. Külön nagy örömömre szolgált, hogy ezek a színek, ezek a formák és energiák másoknak, azaz Nektek is adtak valami pluszt, hogy tetszettek, erőt adtak, felpezsdítettek, elgondolkoztattak, megérintettek….

BOLDOG vagyok, hogy saját magamon túl van értelme az alkotói munkámnak, hogy egyre többen ismeritek, rendelitek, hordjátok és élvezitek az ékszereimet, hogy az alkotásaimba ágyazott szellemiség eljut hozzátok, legalábbis a visszajelzések alapján. Nekem ez sok erőt, lendületet ad a folytatáshoz, fejlődéshez, ami az ékszerezést illeti.

Átgondolva az elmúlt egy évemet mondhatom, hogy nagyon TERMÉKENY és EREDMÉNYES volt minden szempontból. A tavaly ilyenkor kitűzött célokat mind megvalósítottam, sőt túl is szárnyaltam azokat.

Mint ahogyan elterveztem: 
- Az elmúlt évben elkezdtem a VÁSÁROZÁST, amiket nagyon élveztem, hiszen személyesen is láthattalak többeteket is
- Elkezdtem, ha nem is a hírlevelezést – mert mindenki abban nyomul, már bocsánat a szóért - …,hanem valami sokkal KREATÍVABBAT, EGYEDIBBET és tartalmasabbat, a HETI PENNÁT. Hétfőnként szokott megjelenni a nőiséggel, divattal, egészséggel, ékszerekkel, pszichológiával kapcsolatos írásaim
- E két fő dolgon túl, a Papillon Ékszer idén nyáron is „részt vett” ESKÜVŐN.
- Elkészítettem a WEBOLDALAMAT:

https://www.papillonekszer.hu/
- ÚJ TECHNIKÁT is megtanultam (horgolás vörösrézzel és csigamotívum hajlítás, tekerés, stb) és ÚJ ANYAGOT is beemeltem (vörös rézdrót, különböző gombok)…, no, de ez természetes is, hiszen folyamatosan elégedetlen vagyok, vagyis folyamatosan kívánom, hogy fejlődjek és új dolgokat tanuljak. Talán ebben az évben több megújulás is lesz, hiszen a kisfiam óvodát kezd, így nem csak a késő esti óráimat és éjszakáimat kell feláldoznom, hanem már legálisan is művelhetem nappal !!!! 
- Folytatva a megkezdett „hagyományt” idén is megrendezésre került a 4 hetes ADVENTI AJÁNDÉKHULLÁM
- két VERSEM is született, habár ezeket nem tudtam előre, mégsem jelent annyira újdonságot számomra, mint inkább örömöt:
https://www.facebook.com/467054246750993/photos/pb.467054246750993.-2207520000.1451511416./656483451141404/?type=3&theater 
https://www.facebook.com/467054246750993/photos/pb.467054246750993.-2207520000.1451511416./733052263484522/?type=3&theater

- Ami viszont nekem is MEGLEPETÉS volt, az az ILLATOK, hogy elkezdtem NATÚRKOZMETIKUMOKAT keverni, készíteni!!! 
ÖSSZEGEZVE az évet, elégedett vagyok! A 2016-os TERVEIMMEL jövök az ÚJÉVBEN smile hangulatjel!

HÖLGYEIM, induljatok el vagy folytassátok utatokat a KITELJESEDÉS felé, a NŐISÉG TITKOS, IZGALMAS ÚTJÁN és becsüljétek magatokat és engedjétek meg magatoknak az ösztönös ősi erőt, azaz az erős női sajátosságokat és legalább annyira az őzikeszemű törékenységet is. Ezt igyekszem képviselni én is   smile hangulatjel :-):-)!

VISELJETEK 2016-ban még többen Papillon Ékszert, gyönyörködtessétek szemeteket jövőre is az ékszereimen, töltődjetek, gazdagodjatok általuk! Én azon leszek, hogy mindez megtörténhessen!

 

KÖSZÖNÖM A FIGYELMETEKET ÉS A SZERETETETEKET! BOLDOG ÚJÉVET kívánok Nektek!
B.U.É.K!!!
Szeretettel: Papillon – Ilka

 

https://www.mediaklikk.hu/video/csalad-barat-2017-04-06-i-adas/